Polska Baza Opowiadań i Fanfiction
Informacje o zaprzyjaźnionych stronach i wszelkie aktualności ich dotyczące. Chętnych do współpracy zachęcamy do kontaktu.
Serdecznie zapraszamy na forum partnerskie, Polską Bazę Opowiadań i Fanfiction. Forum jest poświęcone fanfiction oraz innej twórczości.
Prawda! Sprawiedliwość! Wolność! Miłość w rozsądnych cenach! I jajko na twardo!
Polecam forumowe poradniki:
● Zapis dialogów - jak poprawnie zapisywać dialogi w opowiadaniach? Proste i podstawowe zasady
● Pauza (myślnik), półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować?
● Monolog wewnętrzny. Jak zapisywać myśli postaci? Proste i przejrzyste reguły zapisu myśli postaci
● Podstawy: tworzymy opisy (polecam!)
Polska Baza Fanfiction
Dobrze wiedzieć. Forum wygląda bardzo przystępnie.
Chciałam tylko poinformować, że na forum zaszły pewne zmiany. Wspólnie z użytkownikami doszliśmy do wniosku, że skoro forum nie jest poświęcone tylko fanfikom, powinno zmienić nazwę i przejść pewne kosmetyczne poprawki. Dlatego od teraz jest to Polska Baza Opowiadań i Fanfiction. Mile jest też u nas widziana twórczość rysownicza i nie tylko, więc zapraszam także osoby, które tworzą inne rzeczy niż literatura.

-
- kozik
- Zobacz teksty użytkownika:
A ja bezmyślnie przytaknę i dodam od siebie, że jest kilka całkiem fajnych opowiadań, komiksów i nowy dział "wyzwania twórcze", który mam nadzieję z czasem się rozwinie. I też zapraszam 

No, wyzwania twórcze sprawdzają się dużo lepiej niż sądziłam. Fajnie by było, gdybyście się przyłączyli, a może nawet wymyślili nowe. Dwa forumy da się pogodzić. Wiem coś o tym, bo udzielam się na trzech!