SEKS NA RZESZOWSZCZYŹNIE
Przydatne definicje
drabble: krótka forma literacka licząca dokładnie sto słów
miniatura literacka (short story): krótki utwór składający się z mniej niż 7 500 znaków
opowiadanie – krótki utwór epicki o prostej akcji, niewielkich rozmiarach, najczęściej jednowątkowej fabule, pisany prozą
Teksty dłuższe (fragmenty powieści, długie opowiadania) należy publikować w dziale "Opowiadania i fragmenty powieści".
Nazwa tematu powinna składać się z tytułu tekstu. W przypadku publikowania fanfiction, należy podać źródło w nawiasie kwadratowym, przykładowo: "[Harry Potter] Tytuł opowiadania".
Każdy tekst należy odpowiednio otagować. Tagi wybieramy z pola pod tytułem tematu.
SEKS NA RZESZOWSZCZYŹNIE
wstawiasz i masz.
I najbardziej biedaku się skupiłeś na mojej opinii, która ponoć kompletnie cię nie interesuje.
SEKS NA RZESZOWSZCZYŹNIE
WBX pisze:Dla wiadomości : werbeny, cam, marjulan; kusego:Przez długi czas na jednym z forów (tej witryny) zalegało opowiadanie pt. "Temat z rzeką w tle".
Typowa "kobieca" telenowela: wielka miłość - zdrada i rozczarowanie przeradzające się (na krótko!!!) w nienawiść...
Tę " złość" (nienawiść) główny bohater odreagował pisząc tekst obsceniczny. W opowiadaniu jednak zacytowałem niewielki fragment obscenu (tylko 20 wersów z ponad 200).
Opowiadanie przyjęte zostało nad wyraz ciepło... Ale nie w tym rzecz!
W komentarzach proszono mnie o zaprezentowanie pełnej wersji tekstu (czytelnicy nie dawali wiary, że istnieje dalsza część) .
Spełniłem życzenie - z tym, że tekst powędrował nie do tych adresatów...
(puszczyka opinia w ogóle mnie nie interesuje)
Całość opowiadania można przeczytać w pozycji książkowej pt.: "Smak gwiazdek".
Jestem marjulann, więc proszę nie pisać z błędami mojego nicku.
Jeżeli tekst miał swoich adresatów to trzeba było ich wyszczególnić, lub wysłać im treść w prywatnej wiadomości. Tekst był publiczny, więc skorzystałam z mojego prawa na tym forum, bo użytkownicy mogą komentować publikowane treści.
Robię coś publicznie, każdy musi liczyć się z opinią/opiniami innych ludzi.
Pozdrawiam marjulann
Jean - Paul Sartre
-
- szabla
- Zobacz teksty użytkownika:
SEKS NA RZESZOWSZCZYŹNIE
Do autora: dla mnie takie kasowanie pokazuje, że ewidentnie brak Ci dystansu do swojej twórczości. Może warto się nad tym zastanowić?